Skip to main content

Over ons | Uw call center team

De mens hoeft niet groot te zijn om grootse zaken te realiseren!

De mens hoeft niet groot te zijn om grootse zaken te realiseren! Leads In Person is een samenwerking tussen een aantal sterke krachten. Iedereen heeft een sterke kant en die wordt dus optimaal benut. Zo is de kennis zeer breed en hoeven we niet te lang ingewerkt te worden. Onze eisen voor onze krachten liggen zeer hoog omdat we de kwaliteit willen waarborgen. Zo blijft de kwaliteit hoog en u verzekerd van kwalitatieve leads! Wij praten en handelen vanuit de ondernemersgeest.

Waarom kiezen de klanten voor ons?

Dit omdat er adequaat gereageerd wordt, op een menselijke wijze gecommuniceerd wordt en de prijs is bijzonder concurrerend. En we hebben een no nonsence beleid. Bij ons geldt: Geen toeters maar bellen!

Directeur Freek Poot:
“Ik ben echt zo iemand die zich ergens in vastbijt en de beet niet versoepelt als het doel is bereikt. Als ik een product of dienst zie, en ik geloof erin, dan ga ik ervoor en weet ik zeker dat er binnenkort resultaten worden geboekt.”

Freek Poot

Onze diensten

We werken met ons eigen callcenter veel voor klanten in de omgeving van Weert, Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Helmond dus zeg maar Brabant en Limburg. Ook klanten in de rest van Nederland kunnen we uiteraard goed bedienen. Maak hier een afspraak en we bezoeken u graag voor een persoonlijke kennismaking.

Klant van de maand

JANUARI 2020

Voor het ontwerpen en ontwikkelen van onze nieuwe website, benoemen wij Mediaversa tot klant van de maand.