Skip to main content

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is een lastige en tijdrovende klus. Maar u wilt uiteraard graag dat uw facturen betaald worden. Uw bestaan hangt ervan af. Daarom schakelt u een professional in: Leads in Person is úw partner op het gebied van debiteurenbeheer. Door onze lange ervaring op dit gebied kunnen wij op correcte wijze met uw klanten in contact treden.

Corona, moeilijke tijden..

In deze tijden hebben veel bedrijven problemen om zich staande te houden. Dan kan een betalingsregeling uitkomst bieden. Desgewenst doen wij uw klanten een voorstel omtrent een regeling. Zo bespaart u tijd en kunt u zich wijden aan uw bedrijf. Naast debiteurenbeheer kunt u ons ook inschakelen voor:

  • Telemarketing;
  • Koude acquisitie;
  • Klanttevredenheidsonderzoeken.

Wij genereren nieuwe klanten voor u, zodat u er klaar voor bent als de economie weer aantrekt! Neem contact op voor meer informatie!

Klanttevredenheidsonderzoek en koude acquisitie

Om de prestaties van uw bedrijf te monitoren en op tijd te kunnen schakelen, is een klanttevredenheidsonderzoek een bijzonder geschikte tool. Leads in Person benadert uw bestaande klanten met de vragen waarop u graag een antwoord wilt. Zo bent u in contact met uw afzetmarkt en weet u wat er speelt. En uiteraard stelt het u in staat om in te spelen op de behoeftes van uw klanten. Koude acquisitie is bijzonder geschikt om uw klantenbestand uit te breiden. Wij hebben veel ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende branches en sectoren. Bel voor de mogelijkheden!

Leads in Person, voor telemarketing geheel naar uw wensen!

Omdat wij een kleine organisatie zijn, kunnen wij snel voor u aan de slag op het gebied van debiteurenbeheer. Tevens is Leads in Person erin geslaagd de overheadkosten laag te houden. Dat merkt u in de tarieven die wij hanteren. Vul het contactformulier op de website in om een vrijblijvende offerte aan te vragen! Natuurlijk zijn wij ook telefonisch (+31(0)6-40710899) of per email te bereiken (freek@leadsinperson.nl).