Skip to main content

Callcenter

Koude acquisitie en telemarketing, leads door juiste kennis

Leads In Person beschikt over een professioneel en vooral menselijk callcenter met een eigen persoonlijk karakter. We gebruiken de term “callcenter” niet, aangezien mensen een callcenter vaak als onpersoonlijk ervaren. Als het “koud bellen” betreft stellen we dan ook voor om vooral met een goede aanleiding te bellen. Dit breekt het ijs en is beter dan te bellen met “goedemiddag, spreek ik met de heer …ik wil u vragen..”. Wij hebben echt een no nonsens beleid en werken met zeer korte lijnen. Neem contact op met ons om een pilot te starten en laat u verrassen door de resultaten! U zit aan tafel met de beslisser!

Als zelfstandige ondernemer ontbreekt u de tijd om aan leads generatie te doen. Daarom schakelt u ons in voor callcenter activiteiten. Op de website vindt u de mogelijkheden die we aanbieden. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Marketing Communicatie

Ons bedrijf is door ervaring breed inzetbaar, dus ook voor uw technische, financiële en facilitaire zaken draaien wij onze hand niet om. Wij hebben veel kennis in huis!

Callcenter Brabant waaronder Eindhoven, Helmond, Weert e.o.

U kunt bij callcenter Leads in Person terecht om op professionele wijze mensen te benaderen. Vanuit o.a. ons callcenter in Brabant maar ook offshore benaderen we vele ondernemingen om voor uw bedrijf kwalitatieve afspraken te maken. Uiteraard spreken we helder, duidelijk en correct Nederlands. Men ervaart ons als een welkome frisse wind. Uw relatie merkt niet dat we een externe factor zijn. Hoe we dat doen? Neem met ons contact op en ervaar de meerwaarde van callcenter Leads in Person.