Skip to main content

Telemarketing

Telemarketing, daar zijn we sterk in! B2B Telemarketing en koude acquisitie; voor Leads In Person een dagelijkse zaak.

  • U heeft geen tijd voor telemarketing?
  • Hoe pak je telemarketing het beste aan?
  • Nieuwe contacten in uw agenda?

Wij kunnen u helpen om door middel van B2B telemarketing en koude acquisitie de juiste weg te vinden. Wat is de meerwaarde van uw bedrijf, waarom kiezen de klanten voor u? Wij hanteren geen minimale afname. Ook hanteren we geen opstartkosten. U heeft de regie, en wij geven u advies over het traject. Samen weten we meer, toch? Dagelijkse terugkoppeling over wat we hebben gedaan in uw tijd, wie we gesproken hebben en wat de acties zullen zijn behoren tot de standaard werkwijze.

De markt snel inzichtelijk

Met telemarketing van Leads In Person krijgt u direct contact met potentiële klanten. Voordeel is dat u snel weet wat de andere partij vindt van uw aanbieding of product en hoe het product aan te schaffen. Doordat u weet wat er speelt op de markt kunt u de strategie aanpassen. Wij denken daarin met u mee. Juist in deze tijd is het belangrijk dat uw bedrijf goed gepromoot wordt, en op een positieve manier naamsbekendheid krijgt. Middels een leuk en ongedwongen contact en een juiste klik GUNNEN de mensen juist ú die afspraak of kennismaking. De markt is voortdurend in beweging. Hoe houden de concurrenten zich staande? In deze kennis ligt kracht en u kunt pro actief de markt op gaan en het verschil maken.

Telemarketing Limburg

Uw bedrijf is gevestigd in bijvoorbeeld Limburg en u zoekt een partner voor leadgeneratie? Welkom bij Leads in Person, úw partner voor telemarketing en koude acquisitie! Naast leadgeneratie kunnen wij u ook helpen met debiteurenbeheer en klanttevredenheidsonderzoeken. Leads in Person kenmerkt zich door kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak. Onze lage overheadkosten maken het mogelijk om  scherpe tarieven voor onze klanten te hanteren! U kunt voor een goede, scherpe offerte bij ons terecht en u heeft dezelfde werkdag een passende offerte voor telemarketing in uw mail!

Telemarketing over de grens

Tevens verzorgt Leads In Person ook telemarketing in Duitsland of Engeland. Omdat we gebruik maken van native speakers kunnen wij ook deze markten voor u benaderen. Diverse opdrachtgevers in Duitsland maken al gebruik van onze diensten op het gebied van telemarketing en koude aqcuisitie. Voordeel van native speaking Duits is dat de potentiële klanten een goede eerste indruk krijgen van uw bedrijf. Dat komt omdat native speakers meer begrijpen hoe de Duitse markt werkt. Ook waar ze gevoelig voor zijn en wat de regelgeving is in de betreffende landen voor wat betreft telemarketing.