Skip to main content

Leadgeneratie

Bent u opzoek naar nieuwe klanten? U kunt bij ons callcenter terecht voor leadgeneratie. Leads in Person gebruikt hiertoe de 3-C waarden als insteek: Communicatie, Contact en Commercie. Gezamenlijk met u stellen we een plan van aanpak op en voeren deze uit. We kijken hierbij naar de mogelijke ingangen en manieren die we kunnen gebruiken. Zo kunt u contact leggen met nieuwe klanten, uiteraard geheel in overeenstemming met uw wensen en de doelgroep die u in gedachten heeft.

Hierna starten we een pilot op om te kijken of het werkt. Na deze proefperiode vindt een evaluatie plaats, waarbij we onze en uw ervaring met elkaar uitwisselen. Ook bekijken we of er wijzigingen in het traject nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Door leadgeneratie wordt uw klantenbestand uitgebreid en kunt u nieuwe markten aanboren.

Leadgeneratie voor diverse sectoren!

Leads in Person heeft ervaring met leadgeneratie voor de meest uiteenlopende sectoren. Van financieel tot horeca en vrije tijdsbesteding. Dus op welk gebied u ook nieuwe klanten zoekt, bij Leads in Person bent u aan het goede adres! Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voor scherpe tarieven gaat u naar Leads in Person!

Wij zijn erin geslaagd onze overheadkosten laag te houden, dat ziet u terug in de tarieven die wij hanteren. De zorg aangaande het winnen van nieuwe klanten, en dus de continuïteit van uw bedrijf, wordt u uit handen genomen. Neem gerust eens contact op met ons voor meer informatie!

Door de jaren heen heeft Leads in Person in vele branches ervaring opgedaan aangaande leadgeneratie. Dat maakt mogelijk dat wij zeer snel voor u aan het werk kunnen!