Skip to main content

Diensten

Bevorder uw verkoop door middel van onze diensten

Zoekt u een partner om de verkoop van uw producten of diensten te bevorderen? Bij Leads in Person kunt u terecht voor diensten ter bevordering van uw verkoop. Denk hierbij aan telemarketing, leadgeneratie,  en klanttevredenheidsonderzoeken. We gaan hier echter verder mee dan een gemiddeld callcenter. Leads In Person adviseert en geeft verkoopondersteuning bij het opzetten van mailings, het secretarieel ondersteunen van (de verkoopafdeling van) uw bedrijf. Hierin zijn we bijzonder sterk omdat we de kennis en kunde kunnen koppelen. U heeft dus met 1 contact alle kennis in huis en dat ziet u terug in uw verkoopresultaten!

Ook voor uw debiteurenbeheer

In het drukke leven van een ondernemer schiet debiteurenbeheer er vaak bij in. Leads in Person neemt u dat werk graag uit handen. Wij nemen contact op met uw debiteuren om de stand van zaken na te gaan. Indien gewenst kunnen we ook betalingsregelingen met uw klanten overeen komen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Leadgeneratie en koude acquisitie

Het is voor u als ondernemer van belang dat u nieuwe klanten wint. Door leadgeneratie en koude acquisitie kunt u dit bereiken. Leads in Person maakt kwalitatieve afspraken voor u. Daardoor zit u bij uw potentiële klant aan tafel met een beslisser. Dat bevordert uw verkoop en is wel zo prettig zaken doen!

Leads in Person, úw partner voor de bevordering van uw verkoop!

Wilt u graag meer weten over de bevordering van uw verkoop? Wij helpen u graag om het passende tool te vinden zodat u zich met uw bedrijf bezig kunt houden. Leads in Person, voor resultaten die u terug ziet in uw verkoop! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek!