Skip to main content

Klanttevredenheidsonderzoek

De prestaties van uw bedrijf ontdekt u met een klanttevredenheidsonderzoek. Welkom bij Leads in Person. Dé specialist voor B2B activiteiten! Als ondernemer wilt u natuurlijk graag weten hoe uw bedrijf door uw klanten ervaren wordt. Dat kan door een klanttevredenheidsonderzoek uit te laten voeren. Binnen korte tijd weet u wat de verbeterpunten zijn en waar u goed scoort als leverancier. Neem contact met ons op voor meer informatie!

De voordelen van Leads in Person

Naast onze jarenlange ervaring en persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten hebben we zéér korte communicatielijnen. Snel schakelen en bijsturen liggen in onze aard. Door onze kleinschaligheid hanteren we geen opstartkosten voor uw opdracht. Wij brengen, samen met u, in kaart wat het doel van uw opdracht is en gaan voor u aan de slag. Onze tarieven zijn tevens gebaseerd op lage overheadkosten. Nog een voordeel voor u als klant! Wat bieden wij onze opdrachtgevers nog meer?

  • Debiteurenbeheer;
  • Telemarketing;
  • Updaten klantenbestand;
  • Koude acquisitie.

Bezoek de website voor een compleet overzicht van de mogelijkheden!

U wilt ondernemen…

Als ondernemer zit u niet te wachten op het nabellen van klanten over de facturen die nog uitstaan. Of controleren of de gegevens van uw klanten nog kloppen. Dat laat u liever aan een professional over. Wij benaderen uw klanten op een correcte manier. Wilt u graag dat er een betalingsregeling afgesproken wordt? Dat kunnen wij probleemloos voor uw realiseren. Desgewenst combineren we een klanttevredenheidsonderzoek met het updaten van uw klantenbestand. U maakt uw wensen kenbaar en wij gaan voor u aan het werk. Dan kunt u uw kostbare tijd aan uw bedrijf spenderen!

Klik hier voor een vrijblijvende offerte!

Zijn er na uw bezoek aan de website nog vragen? Stel ze gerust! Dat kan telefonisch op +31(0)6-40810799 of via het contactformulier op de website. Daar kunt u direct een vrijblijvende offerte voor een klanttevredenheidsonderzoek aanvragen. Uiteraard zijn wij ook via email te bereiken: freek@leadsinperson.nl.