Skip to main content

Verkoopondersteuning

Het onderscheidende vermogen

U zoekt actieve ondersteuning in uw verkoop? Voor verkoopondersteuning neemt u contact op met Leads in Person. Door de jaren heen is er een groot netwerk ontstaan, zodat ook voor uw producten of diensten de juiste ingang gevonden wordt. Pro actief meedenken met u is hierbij de insteek. We streven naar succes en zetten uw bedrijf goed op de kaart.

Hierbij schakelen we in sommige gevallen een sterk netwerk in, zodat we zo goed mogelijk de opties in kaart kunnen brengen. Wij zullen ook niet zeggen dat het werkt als we onze twijfels hebben over de eventuele haalbaarheid. Als we denken dat een aanpak niet werkt, melden we dat meteen. Zo kunnen we samen een optimaal resultaat bereiken en heeft u meer rendement uit uw bedrijfsactiviteiten. U wilt toch een professional inschakelen? Leads in Person voor dé verkoopondersteuning van uw bedrijf!

Neem contact met ons op

Door onze jarenlange ervaring als callcenter in Brabant, onze kennis en hulpbronnen kunnen wij verkoop optimaal ondersteunen. Bent u nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? We zijn niet alleen inzetbaar voor verkoopondersteuning, maar ook voor telemarketing. Neem contact met ons op voor meer informatie!