Koude acquisitie en telemarketing en leads door juiste kennis

Leads In Person beschikt over een professioneel en vooral menselijk callcenter met een eigen persoonlijk karakter. We gebruiken dan ook liever de term Callcenter niet aangezien mensen een callcenter vaak zien als onpersoonlijk. Als het “koud bellen” betreft stellen we dan ook voor om vooral met een goede aanleiding te bellen. Dit breekt het ijs en is beter dan te bellen met “goedemiddag, spreek ik met de heer ...ik wil u vragen..” Wij hebben echt een no nonsence beleid en dus werken we met zeer korte lijnen. U kunt gerust eens een Pilot doen bij ons. Ook zeer ideaal voor de  ZZPèr.


NU LAGE TARIEVEN!!!!

Marketing Communicatie

Onze marketing communicatie ervaring is breed inzetbaar, dus voor uw o.a.  Technische, Financiele, Facilitaire zaken, draaien wij onze hand niet om. Wij hebben de meeste kennis in huis!
 

Callcenter Eindhoven, Helmond, Weert e.o.

U kunt bij ons terecht om via ons professionele callcenter mensen te benaderen, ofwel telefoons te beantwoorden. Vanuit o.a. Maarheeze benaderen we middels ons bedrijf vele ondernemingen om voor uw bedrijf kwalitatieve afspraken te maken. Uiteraard spreken we helder, duidelijk en correct Nederlands. Tevens kennen we Maarheeze, Eindhoven, Helmond en omgeving als de beste en kunnen we de taal van de streek spreken en zo makkelijk contact leggen. Men ervaart ons als een welkome frisse wind. Uw relatie merkt niet dat we een externe factor zijn. Hoe we dat doen? Neem met ons contact op en ervaar het.