Skip to main content

Telemarketing uitbesteden

Voor het uitbesteden van uw telemarketing activeiten wendt u zich aan Leads in Person. Wij zijn een kleinschalig telemarketing bureau. Door onze ervaringen in vele verschillende branches kunnen wij snel voor u aan de slag. Daarnaast kenmerken wij ons door korte communicatielijnen. Daardoor kunnen wij snel inspringen op uw wensen. Bel ons voor meer informatie.

Onze persoonlijke aanpak levert u nieuwe klanten op

Wij hebben een ongedwongen, persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan. Bij ons worden geen belscripts gehanteerd, maar ieder gesprek is uniek. Door uw telemarketing aan ons uit te besteden heeft u snel nieuwe leads en klanten. Verder kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Koude acquisitie;
  • Adressenbestanden actualiseren;
  • Opvolgen van leads.
  • Op onze website vindt u meer informatie aangaande onze werkwijze.

Uw voordelen op een rij

Niet alleen korte communicatielijnen werken in uw voordeel. Wij bieden verder de mogelijkheid om het aantal beluren van week tot week bij te stellen. Onze overheadkosten zijn laag. De tarieven voor onze klanten scherp. Wilt u graag uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden naar bijvoorbeeld Duitsland? Ook dat is geen probleem. Naast Duits beheersen wij ook de Engelse taal in woord en geschrift. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag hier een offerte aan voor een pilot

Wilt u uw kans op nieuwe klanten vergroten? Dan vraagt u nu een offerte op voor een pilot voor het uitbesteden van telemarketing. Leads in Person start geheel naar uw wensen een pilot op. Na afloop evalueren we, samen met u, de resultaten en bespreken de verdere aanpak. U zult ontdekken dat er zelfs in deze tijden mogelijkheden tot uitbreiding van bedrijfsactiviteiten is. Wij zijn te bereiken op 06-40810799 of per email freek@leadsinperson.nl.