Skip to main content

Telemarketing Eindhoven

Voor al uw telemarketing activiteiten in Eindhoven en omgeving gaat u naar Leads in Person. Wij zijn een kleinschalig telemarketingbureau. Dat garandeert korte communicatielijnen en snel schakelen. Tevens zijn wij erin geslaagd de overheadkosten laag te houden. Dat betekent scherpe tarieven voor u als klant! Bezoek onze website voor meer informatie.

Niet alleen voor telemarketing

Naast telemarketing bieden wij ook andere diensten aan. Denk daarbij aan:

  • Koude acquisitie;
  • Updaten klantenbestand;
  • Debiteurenbeheer.

U ziet het, Leads in Person is van alle markten thuis! Door onze lange ervaring in de meest uiteenlopende branches kunnen wij snel een pilot voor u opstarten. U geeft aan wat het doel is, wij lezen ons in en gaan aan de slag. Wij hanteren dan ook geen opstartkosten. Zo bent u zeker dat uw telemarketing in de regio Eindhoven in goede handen is. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Van A tot Z ontzorgd

Als ondernemer wilt u zich richten op uw bedrijf. Zaken als leadgeneratie en debiteurenbeheer zijn zeer tijdrovend. Dan is het uitbesteden van die werkzaamheden dé oplossing. Wij begrijpen dat als geen ander. Zo blijft u verzekerd van een groeiend klantenbestand én tijdige betalingen van de facturen. Uw klanten worden door ons correct te woord gestaan en we denken oplossingsgericht mee. Wilt u graag dat er een betalingsregeling met uw klant afgesproken wordt? Ook dat is geen enkel probleem. Bel ons voor de mogelijkheden.

Ook in de toekomst een bloeiend bedrijf

Wie wil dat nu niet? Een gezond, groeiend bedrijf. Leadgeneratie is dé tool om nieuwe klanten te vinden. Bij Leads in Person maken we kwalitatieve afspraken. Dat zorgt ervoor dat u een afspraak heeft met de beslissers bij uw potentiële nieuwe klant.

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten van de mogelijkheden aangaande telemarketing in de regio Eindhoven? Aarzel dan niet en neem contact op. Dat kan telefonisch op (+31 (0) 6 40710899) of per email (freek@leadsinperson.nl). Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.