Skip to main content

Telemarketing campagne

Bent u voor uw telemarketing campagne op zoek naar een betrouwbare partner? Bezoek de website van Leads in Person. Wij zijn een kleinschalig bedrijf met korte communicatielijnen. Onze ervaring met de verschillende branches maakt het mogelijk om op maat gesneden campages te ontwikkelen. Klik hier om een offerte aan te vragen.

Uitbreiding van uw klantenkring

Voor u als ondernemer is het belangrijk uw klantenkring uit te breiden. Niet alleen dat, maar ook contact onderhouden met bestaande klanten. Een contactmoment wordt gewaardeerd door uw afnemers. Daarom bieden wij naast telemarketing bijvoorbeeld ook aan:

  • Updaten klantenbestand;
  • Debiteurenbeheer;
  • Koude acquisitie.

Veelal heeft u hier geen tijd voor. Of de kennis niet in huis. Daarom besteedt u het uit aan een professional. Bel gerust voor meer informatie.

Wat u kunt verwachten

Wij sturen iedere dag een overzicht van de contacten. U ziet in één oogopslag waar er interesse is voor uw diensten en/of produkten. Verder maken wij kwalitatieve afspraken en zorgen ervoor dat u met de beslisser aan tafel zit. Uiteraard bepaalt u het aantal uren dat we voor u werken. Wilt u de beluren aanpassen? Geen probleem. Dat kunt u per week met ons afspreken. Heeft u interesse om met uw bedrijf de Engelse of Duitse markt te betreden? Ook dan kan Leads in Person u helpen met uw telemarketing campagne. Mede dankzij onze kleinschaligheid zijn onze overheadkosten laag. Als klant profiteert u dus van onze scherpe tarieven. Op de website vindt u meer informatie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Uiteraard kunnen wij onmiddellijk een pilot voor uw opstarten. Wilt u echter meer informatie? Of heeft u bepaalde eisen aan uw telemarketing campagne? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch op 06-40810799 of via de mail: freek@leadsinperson.nl.