Skip to main content

Telemarketing Brabant

Voor al uw telemarketing activiteiten in Brabant en omstreken neemt u contact op met Leads in Person. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van nieuwe contacten voor bedrijven. Uiteraard wilt u, ook in de huidige tijd van corona, toch uitbreiding van uw klantenkring. Leads in Person kent korte lijnen en veel persoonlijke aandacht voor haar klanten. Dat maakt het mogelijk om snel te schakelen en bij te sturen. De Pilot is daarom, ook zo opgestart.

Diverse andere B2B activiteiten

Tevens kunnen wij voor u een klanttevredenheidsonderzoek doen. Het geeft een zeer goede inzage in de prestaties van uw bedrijf. U ziet waar de verbeterpunten zijn in uw dienstverlening en waar uw klanten tevreden over zijn. Dat biedt u, als ondernemer, de mogelijkheid uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Daarnaast bieden wij ook de volgende activiteiten aan:

  • Debiteurenbeheer;
  • Leadgeneratie;
  • Koude acquisitie;
  • Updaten klantenbestand.

U wordt als klant van Leads in Person compleet ontzorgd! Bel ons voor de mogelijkheden!

Uw telemarketing in goede handen!

Uiteraard wilt u een betrouwbare en deskundige partner voor uw telemarketing in Brabant. Leads in Person is dé professional op dit gebied. Met onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches zijn wij snel in uw vakgebied thuis. De door u gestuurde informatie en het doel van van uw opdracht hebben wij snel in kaart. Door de korte lijnen zien we snel of iets werkt of dat het plan bijgesteld moet worden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bij Leads in Person maken we geen afspraken omwille van de afspraak. Als u ons in de arm neemt voor uw telemarketing in Brabant zit u met de beslissers van uw toekomstige klant aan tafel.
Heeft u onze website al bezocht? Heeft u nog vragen aangaande onze activiteiten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dat kan telefonisch (+31(0)6-40810799) of per email: freek@leadsinperson.nl.