Skip to main content

Leadgeneratie Limburg

Uw bedrijf is gevestigd in Limburg en u zoekt een partner voor leadgeneratie? Welkom bij Leads in Person, úw partner voor telemarketing en koude acquisitie! Naast leadgeneratie kunnen wij u ook helpen met debiteurenbeheer en klanttevredenheidsonderzoeken. Leads in Person kenmerkt zich door kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak. Onze lage overheadkosten maken het mogelijk om scherpe tarieven voor onze klanten te hanteren!

Ervaring in verschillende branches

Aangezien wij veel ervaring hebben met de meest uiteenlopende branches, zijn wij snel en gemakkelijk inzetbaar op het gebied van leadgeneratie. U kunt daarbij onder andere denken aan:
• Financiële sector;
• Facilitaire dienstverlening;
• Technische sector.
Voor wat betreft leadgeneratie in Limburg zijn wij dé ondersteunende partner voor uw verkoop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ook voor klanttevredenheidsonderzoeken!

Wilt u graag weten hoe uw klanten uw diensten en producten ervaren? Dan is een klanttevredenheidsonderzoek dé tool om dat in kaart te brengen. Leads in Person onderzoekt of uw klanten tevreden zijn, of dat er punten zijn die aandacht behoeven. De relaties met uw bestaande klanten worden door persoonlijk contact onderhouden en bevestigd. En u kunt op wensen en behoeftes inspringen!

Leadgeneratie op maat

Laat ons uw wensen weten op het gebied van leadgeneratie. Wij starten een pilot voor u, geheel naar uw wensen. De uren kunt u naar wens per week of maand aanpassen. Leads in Person maakt kwalitatieve afspraken voor u, die uw kansen op een nieuwe klant vergroten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten aangaande leadgeneratie in de regio Limburg of één van de andere diensten van Leads in Person? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn via het contactformulier op de site, telefonisch (+31 (0) 6 40710899) of per email te bereiken (freek@leadsinperson.nl).