Skip to main content

Leadgeneratie Eindhoven

Wilt u graag een snelle en effectieve partner voor leadgeneratie in de regio Eindhoven? Dan neemt u contact op met Leads in Person. Wij kenmerken ons door onze persoonlijke aanpak en kleinschaligheid. B2B telemarketing activiteiten zijn ons specialisme. Het onderscheid met onze concurrenten ligt in onze mogelijkheden om snel een pilot op te starten (zonder opstartkosten) en, indien nodig, bij te sturen. Samen met u bepalen we wat u graag wilt bereiken. Onze korte communicatielijnen maken een snel bijstellen op ieder gewenst moment mogelijk. Op onze website vindt u meer informatie.

Voor een bereiken en behouden van uitgebreide klantenkring

Naast leadgeneratie in Eindhoven verzorgen wij onder andere ook debiteurenbeheer. Als ondernemer wilt u graag bezig zijn met uw bedrijf. Deze werkzaamheden zijn bij uitstek geschikt om uit te besteden. In overleg met u kunnen ook betalingsregelingen gerealiseerd worden. Denk bij onze dienstverlening ook aan:

  • Updaten klantenbestand;
  • Klanttevredenheidsonderzoek;
  • Koude acquisitie;
  • Callcenter werkzaamheden.
  • Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Crisistijd, ook een tijd voor mogelijkheden

Ook in moeilijke tijden zijn er zeker mogelijkheden om uw klantenkring uit te breiden. Indien u uw leadgeneratie in Eindhoven en omgeving aan Leads in Person overlaat, verkrijgt u kwalitatieve afspraken. Tevens zit u met de beslissers aan tafel! Dit schept mogelijkheden voor het uitbreiden van uw klantenkring. Vul het contactformulier op de website in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

U wilt u omzet verhogen door middel van leadgeneratie in Eindhoven? Of heeft u interesse in een andere, door ons aangeboden dienst? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan telefonisch op +31(0)64810899 of per email freek@leadsinperson.nl.