Skip to main content

Leadgeneratie Brabant

Voor leadgeneratie in Brabant bent u bij Leads in Person aan het goede adres! Persoonlijk betrokken, kleinschalig, korte communicatielijnen. Wij zijn gespecialiseerd in B2B telemarketing activiteiten. Het onderscheid met onze concurrenten ligt in onze mogelijkheden om snel een pilot op te starten (zonder opstartkosten) en, indien nodig, bij te sturen. In overleg met u als klant, bepalen we wat het doel van uw opdracht is. Door jarenlange ervaring met leadgeneratie zijn wij dé partner voor u! Op onze website vindt u meer informatie.

Ook voor andere activiteiten om uw klantenkring uit te breiden

Naast leadgeneratie in Brabant heeft Leads in Person zich ook toegelegd op debiteurenbeheer. Het is een tijdrovende taak die u als ondernemer graag uitbesteed. Wij communiceren op correcte wijze met uw klanten en denken met hen mee. Wilt u graag dat een betalingsregeling aangeboden wordt? Ook dat kan in overleg met u gerealiseerd worden. Denk bij onze dienstverlening ook aan:

  • Updaten klantenbestand;
  • Klanttevredenheidsonderzoek;
  • Koude acquisitie;
  • Callcenter werkzaamheden.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitbreiding van uw klantenkring, ook in corona tijden

Zelfs in deze onzekere tijd zijn er zeker mogelijkheden om uw klantenkring uit te breiden. Door uw leadgeneratie in Brabant aan ons over te laten krijgt u kwalitatieve afspraken. U zit met de beslissers aan tafel! Zo genereert u kansen voor een bloeiende onderneming. Vul het contactformulier op de website in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bent u al nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Heeft u plannen voor meer omzet door middel van leadgeneratie in Brabant? Of heeft u interesse in een andere door ons aangeboden dienst? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan telefonisch op +31(0)6-4810899 of per email freek@leadsinperson.nl.