Skip to main content

Koude acquisitie uitbesteden

U heeft behoefte aan nieuwe leads en wilt graag koude acquisitie uitbesteden. Dan neemt u contact op met Leads in Person. Dé partner voor het uitbreiden van uw klantenbestand. Daarmee verhoogt u de omzet van uw bedrijf en uw naamsbekendheid. Wij onderscheiden ons door directe communicatie en kleinschaligheid. Snel schakelen en bijstellen staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor al uw telemarketing activiteiten

Leads in Person is niet alleen dé professional voor koude acquisite. Het behoort bij ons ook tot de mogelijkheden om:

  • Klantenbestanden te updaten;
  • Debiteurenbeheer uit te voeren;
  • Leads op te volgen.
  • Een bezoek aan onze website verschaft u meer informatie aangaande ons aanbod.

Acquisitie over de grens

Wilt u graag potentiële klanten in het buitenland benaderen? Dat kan bij Leads in Person. Voor duitstalige activiteiten hebben we een native german speaker. Ook kennis van het Engels in woord en geschrift hebben we in huis. Aarzel niet om hier contact met ons op te nemen.

Uw voordelen bij Leads in Person

Een persoonlijke aanpak van uw uitbestede koude acquisitie is uiteraard een pré. Daarnaast hanteren wij geen opstartkosten. U maakt uw wensen kenbaar en wij gaan aan de slag. Omdat wij erin geslaagd zijn de overheadkosten laag te houden kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Bel ons voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Uw wilt uw koude acquisitie uitbesteden en weet niet precies hoe dat het beste te doen? Bij Leads in Person kunnen we u uitstekend helpen met het opzetten van een pilot. Heeft u andere telemarketing gerelateerde werkzaamheden waar we u mee kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Dat kan uiteraard via de website. Maar ook telefonisch 06-40810799 of per email: freek@leadsinperson.nl.