Skip to main content

Klanttevredenheids onderzoek Eindhoven

Uw wilt graag weten wat de klanttevredenheid is in Eindhoven? Dat laat u onderzoeken door Leads in Person. Wij zijn uw partner, ook voor telemarketing en koude acquisitie! Daarnaast kunnen wij u ook helpen met debiteurenbeheer. Leads in Person kenmerkt zich door kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak. Daarnaast onderscheiden wij ons tevens door onze lage overheadkosten en dat ziet u terug in onze tarieven.

Brede ervaring met vele markten

Wij zijn werkzaam in de meest uiteenlopende branches. Dit zorgt ervoor dat wij snel thuis zijn in uw branche. Uw klanttevredenheidsonderzoek gaat dan ook vlot van start. Bij onze ervaring kunt u denken aan:

  • Financiële sector;
  • Facilitaire dienstverlening;
  • Technische sector.

Kortom, wij zijn dé ondersteunende partner voor uw verkoop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Klanttevredenheidsonderzoek op maat

Laat ons uw wensen weten. Wij starten een pilot op maat. De uren kunt u per week of maand aanpassen. Heeft u engels- of duitstalige klanten? Bij ons behoort het ook tot de mogelijkheden om nieuwe en/of bestaande klant in het Engels of Duits te benaderen. Bel ons voor meer informatie.

Ook voor koude acquisitie

U wilt graag uw klantenkring uitbreiden maar heeft daar geen tijd voor? Of niet de juiste vaardigheden? In de omgeving van Eindhoven schakelt u Leads in Person in voor telemarketing activiteiten. Door onze kwalitatieve afspraken zit u met de beslissers van uw nieuwe klant aan tafel.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten aangaande klanttevredenheidsonderzoeken in Eindhoven of één van de andere diensten van Leads in Person? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn via het contactformulier op de site, telefonisch (+31(0)6-40710899) of per email te bereiken (freek@leadsinperson.nl).