Skip to main content

Callcenter Limburg

Uw bedrijf is gevestigd in Limburg en u zoekt een callcenter? Welkom op de website van Leads in Person! Dé specialist op het gebied van B2B activiteiten om uw klantenbestand uit te breiden. U wilt uiteraard dat uw potentiële nieuwe klanten correct te woord worden gestaan. Verder is het belangrijk dat er behoefte is aan de dienst of het product die u levert. Dat werk laat je over aan professionals! Op onze website vindt u meer informatie aangaande onze dienstverlening.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Naast callcenter activiteiten in Limburg bieden wij bijvoorbeeld ook telemarketing aan. Heeft u nieuwe ontwikkelingen die u graag onder de aandacht van mogelijke klanten wilt brengen? Leads in Person start graag een pilot. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van uw bedrijf. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

  • Debiteurenbeheer;
  • Koude acquisitie;
  • Updaten klantenbestand.

Stuk voor stuk werkzaamheden die voor een ondernemer zeer tijdrovend zijn. Dat laat u graag aan Leads in Person over! Vraag een vrijblijvende offerte voor een pilot aan via onze website.

U wilt niet achter de feiten aanlopen, toch?

Een up-to-date klantenbestand voorkomt problemen. Met levering, facturering en het opnemen van contact. Daarom is het bijzonder zinvol ervoor te zorgen dat uw klantgegevens 100% in orde zijn. Leads in Person neemt u die zorg graag uit handen. Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie aangaande onze werkwijze.

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie aangaande callcenter Limburg of een vrijblijvende offerte kunt u via de website contact met ons opnemen. We reageren binnen 24 uur. Uiteraard kunt u ons ook bellen op +31(0)6-40810799 of een email sturen aan freek@leadsinperson.nl.