Skip to main content

Callcenter Eindhoven

Als callcenter in omgeving Eindhoven is Leads in Person dé partner voor u. Is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven of omgeving? En wilt u uw bedrijf graag bij potentiële klanten onder de aandacht brengen? Onze persoonlijke aanpak, zowel naar onze klanten als naar de bedrijven die door ons voor u benaderd worden, wordt bijzonder gewaardeerd door onze relaties. Telemarketing met een persoonlijke touch!

Callcenter Eindhoven, gespecialiseerd in B2B leadgeneratie

Of u nu op zoek bent naar nieuwe klanten, of uw bestaande bestand up to date wilt houden, in de regio Eindhoven is Leads in Person de specialist. U kunt een pilot geheel naar uw wensen laten starten. Na afloop vindt er een evaluatie plaats en kan de opdracht verlengd worden. Als callcenter in Eindhoven en omgeving hebben wij ervaring in vele branches. Dat maakt het mogelijk om snel bekend te raken met de door u gewenste discipline. Van technische verkoop tot vrijetijdsbesteding, callcenter Eindhoven is van alle markten thuis!

Wat biedt Leads in Person?

Omdat wij een klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort. Wij kennen onze klanten en hebben een doelgerichte aanpak.  Opstartkosten of minimale afname worden niet gehanteerd. U bepaalt hoeveel uur er gebeld wordt. Deze zijn desgewenst per week of maand te wijzigen. Omdat wij met uw toekomstige klanten in gesprek gaan worden hun wensen inzichtelijk. Vragen worden dan ook niet vanaf een script gesteld.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u uw telemarketing activiteiten uitbreiden zónder daarvoor personeel aan te nemen? Uw naamsbekendheid vergroten? Ook voor debiteurenbeheer bent u bij Leads in Person aan het goede adres in de regio Eindhoven! Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Dat kan per email: freek@leadsinperson.nl of telefonisch: +31(0)6-40710899.