Skip to main content

Callcenter Brabant

Zoekt u een callcenter in de provincie Brabant? Dan bent u bij Leads in Person aan het juiste adres! Wij kenmerken ons door persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en korte lijnen. Daardoor kunnen wij snel schakelen en inspringen op uw wensen. Onze ervaring in vele branches maakt het mogelijk snel thuis te raken in uw wensen aangaande telemarketing!

Leads in Person, ook voor acquisitie en debiteurenbeheer

Naast telemarketing bieden wij ook koude acquisitie aan. Daarbij worden uw potentiële klanten door ons op een persoonlijke manier benaderd. Het verschaft u, als onze klant, een ingang bij uw nieuwe klanten. In deze tijden kan het gebeuren dat uw klanten niet op tijd kunnen betalen. Wij kunnen uw bestaande klanten benaderen aangaande uitstaande facturen. Desgewenst kan door ons een betalingsregeling met uw klanten gemaakt worden. U wordt ontlast en kunt zich bezighouden met lopende zaken binnen uw bedrijf.

Veelzijdig callcenter in Brabant

U, als ondernemer, wilt graag nieuwe mogelijkheden aanboren voor uw bedrijfsactiviteiten. Daarvoor neemt u een professional in de arm die u ingangen naar nieuwe klanten verschaft. Leads in Person is een veelzijdig callcenter in Brabant. Persoonlijke aandacht en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt ons bijvoorbeeld ook uw klantenbestand up to date laten brengen. Daarbij kunt u denken aan het controleren van de namen van contactpersonen, telefoonnummers en email adressen.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u uw telemarketing activiteiten uitbreiden zónder daarvoor personeel aan te nemen? Uw naamsbekendheid vergroten? Ook voor debiteurenbeheer bent u bij Leads in Person aan het goede adres in de regio Eindhoven! Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Dat kan per email: freek@leadsinperson.nl of telefonisch: +31(0)6-40710899.