Skip to main content

B2B Telemarketing

Wilt u voor uw bedrijf B2B telemarketing activiteiten uitbesteden? Dan bent u bij Leads in Person aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig en veelzijdig telemarketingbureau. Aangezien wij in vele branches ervaring op hebben gedaan, kunnen wij u goed van dienst zijn. Niet alleen telemarketing, maar ook debiteurenbeheer en klanttevredenheidsonderzoeken behoren tot de mogelijkheden.

Telemarketing op maat

U kunt bij Leads in Person uw B2B telemarketing activiteiten geheel naar eigen wens invullen. De voordelen van een samenwerking:

  • Van week tot week het aantal uren aanpassen;
  • Lage overheadkosten;
  • Scherpe tarieven.

Door onze compacte organisatie kunnen wij aan uw wensen tegemoetkomen. De belangen van onze klanten staan voorop. Zo betaalt u bijvoorbeeld ook geen opstartkosten.

Leadgeneratie en koude acquisitie over de grens

Wilt u graag potentiële klanten in het buitenland benaderen? Ook voor leadgeneratie en koude acquisitie in het Duits en Engels kunt u terecht bij Leads in Person! Door het persoonlijke contact dat wij hebben met uw potentiële klant, heeft u een afspraak met een geïnteresseerde beslisser. Neem contact op voor de mogelijkheden!

U wilt zich onderscheiden in de markt!

Op het gebied van B2B telemarketing zijn belacties dé manier om u te onderscheiden! Uw (potentiële) klanten worden persoonlijk benaderd. In het tijdperk van elektronische communicatie is dat een groot verschil! Telemarketing is een vak apart, u wilt toch dat het door experts gedaan wordt?

Wilt u kennismaken met Leads in Person?

Is uw interesse gewekt en wilt u nader kennismaken? En te weten komen wat B2B telemarketing door Leads in Person voor u kan betekenen? U kunt hier een vrijblijvende offerte en/of een pilot aanvragen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch (+31(0)6-40710899) of per email te bereiken (freek@leadsinperson.nl).