Skip to main content

Acquisitie uitbesteden

Om uw klantenbestand uit te breiden, is het uitbesteden van uw acquisitie het ultieme middel. U werkt dan graag samen met een gespecialiseerde partner. U bent bij Leads in Person daarvoor aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Veel klanten uit de meest uiteen lopende branches gingen u voor. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Uw voordelen bij Leads in Person

Wij koppelen ervaring aan korte communicatielijnen en efficiënt werken. Aangezien wij een kleinschalig bureau zijn hebben wij de volgende voordelen:

  • Lage overheadkosten, scherpe tarieven;
  • Mogelijkheid om duitse en engelse klanten te benaderen;
  • Geen opstartkosten.

Daarnaast bieden wij ook leadgeneratie, debiteurenbeheer en het updaten van uw klantenbestand aan. Tevens is het mogelijk dat we een betalingsregeling met uw debiteuren voor u afspreken. Zo kunt uw tijd besteden aan uw bedrijf. Bel ons voor meer informatie.

Benaderen van potentiële nieuwe klanten

Vaak vindt men het aanboren van een nieuwe markt eng. Net zoals het contact leggen met een (potentiële) nieuwe klant. Dat is het moment om een professional in te schakelen. Wij starten graag een pilot voor uw. U krijgt dagelijks een overzicht van de verrichte werkzaamheden. Na afloop evalueren we de resultaten samen met u. Door onze efficiënte aanpak kunnen we snel schakelen. Wilt u dat er meer uren gebeld worden? Tijdelijk wat minder? Het kan allemaal van week tot week afgesproken worden.

Meer weten over het uitbesteden van acquisitie?

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? U wilt uw klantenbestand uitbreiden? Neem contact op met ons en start een pilot. Wilt u liever eerst meer informatie? Wij zijn te bereiken op 06-40810799 of via de email: freek@leadsinperson.nl.