Skip to main content

Telemarketing Limburg

Als u op zoek bent naar een telemarketingsbureau in de regio Limburg bent u bij Leads in Person aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig bedrijf waar persoonlijke aandacht voor onze klanten hoog in het vaandel staat. Leads in Person is erin geslaagd de overheadkosten laag te houden. Voor u als klant betekent dat scherpe tarieven voor uw telemarketing activiteiten!

Eén partner voor diverse diensten!

Leads in Person biedt naast telemarketing in Limburg ook andere werkzaamheden aan. Daarbij kunt u denken aan:
• Koude acquisitie;
• Debiteurenbeheer;
• Updaten van uw bestaande klantenbestand.
Voor u als ondernemer is het belangrijk de juiste contactgegevens van uw klanten in uw systeem te hebben. Voor de controle daarvan kunt u ons inschakelen.

Snel voor u aan het werk!

Desgewenst draaien wij een pilot voor u aan de hand van de door u verstrekte gegevens en wensen. Het is geheel aan u hoeveel uren u daaraan wilt besteden. U kunt het aantal uren per week of per maand aanpassen. Opstartkosten worden niet berekend. U geeft aan wat u wilt en verstrekt ons een bedrijfsprofiel. Wij lezen ons in en gaan voor u aan de slag op het gebied van telemarketing in Limburg.

Voor al uw B2B activiteiten

Als ondernemer wilt u uw zaken goed geregeld hebben, vooral in deze tijden. Voor het genereren van leads en het verkennen van voor u nieuwe markten schakelt u Leads in Person in. Wilt u graag dat uw klanten telefonisch herinnerd worden aan een factuur? Controleren of de factuur aangekomen is? Daarmee kunnen wij u helpen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de telemarketing mogelijkheden in de regio Limburg? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze website. Als u daar het contactformulier invult, nemen wij contact met u op. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch (+31 (0) 6 40710899) of per email te bereiken (freek@leadsinperson.nl).