Voor Rendev Personeelsdiensten zorgen wij voor kwalitatieve afspraken op het gebied van uitzendpersoneel. De samenwerking met hun verloopt al 2 jaar naar wederzijdse tevredenheid. Onze eigen ervaring met hun is dat ze snel en adequaat handelen, altijd bereikbaar zijn en de beloftes altijd nakomen. Om onze tevredenheid kracht bij te zetten, hebben we onlangs besloten om Rendev voor ons bedrijf in te schakelen om voor ons de loonzaken over te nemen middels Payroll.

Hieronder een reactie van Rendev.

 

" we hebben een uitstekende, prettig samenwerking met de medewerkers van Leads in Person.  Zij hebben een correcte en energievolle manier van werken en communiceren waarover wij zeer tevreden zijn en ons ten goede komt." 

Com Connect: dhr Ad van Bussel over The C-Factor:

Wij waren op zoek naar een solide partij die voor ons afspraken kan gaan maken bij diverse partijen door geheel Nederland, wij hadden net een product ontwikkeld waarmee we op het internet kunnen monitoren op kwalijke zaken die over bedrijven of wel personen geschreven worden.

Na mijn eerste kennismaking met het kantoor the C-factor, waarbij ik een kijkje ben gaan nemen in hun eigen keuken, kwam ik er achter dat het een leuke en spontane groep mensen was die gaan bellen met potentiele klanten. Omdat ik zelf aan telefonische acquisitie gedaan heb, kun je wel een beetje inschatten hoe een klant gebeld wordt en wat zijn beleving zou zijn hierbij. Al snel hebben wij het bedrijf Com-Connect besloten om te starten, en hebben daar tot op heden geen spijt van.

En dat we goed zaten qua beleving van de klant, kwam al vrij snel naar boven, nadat ik op een door hun gemaakte afspraak te horen kreeg of ik hen het adres wou doorgeven van ons bel buro, men zeer gecharmeerd van de manier van benaderen.

Het moet natuurlijk voor beide een Win-Win situatie zijn en hopen daarom nog een lange tijd samen door te kunnen gaan.

 

Voor sommige vestigingen van Finovion nemen we de telefoon aan, en we plannen de afspraken meteen in een online agenda.

Voor de Transportheker benaderen we bedrijven voor het optimaliseren van Transport en Logistiek. Transportheker helpt deze bedrijven met besparingen op dit gebied. Louis Coenders is net als ons een echte netwerker en een heel lieve en betrokken man. We werken al jaren met veel plezier voor hem. Louis Coenders over The C-Factor: “Mijn afspraken hebben niet in de gaten dat ik de koude acquisitie heb uitbesteed aan de C-Factor. Ik krijg zeer regelmatig de vraag hoe het met mijn vrouwelijke collega Henny is.....”.

Voor Purchase Advise benaderen we bedrijven inzake besparingen op de totale inkopen dus bijv grondstoffen, energie, facilitair etc. Antoon Roodbeen over The C-Factor: “The C-factor is een laagdrempelige organisatie waar je wordt geholpen vanuit je eigen specifieke wensen, wij maken gebruik van de “koude” acquisitie en dit wordt met veel humor en aandacht voor de details en met respect voor de potentiële klant uitgevoerd. Kortom we zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het resulataat.”